Hoe deel ik mijn cv en sollicitatiebrief?

Wanneer jouw cv klaar is, kan je CVster.nl gebruiken om een online link naar jouw cv te delen – geheel gratis. Jouw documenten zijn standaard privé en worden pas gedeeld als je daarvoor kiest. Je kan makkelijk een PDF van je motivatiebrief downloaden om op te slaan en te delen met werkgevers. Het delen van een link naar je cv is een snelle en moderne manier om je cv te versturen. Via e-mail, social media, of zelfs als appje! Gebruik onze premium designs online geheel gratis, zonder tot een premium account te hoeven upgraden.

Je kan ook gebruik maken van onze uiterst handige PDF samenvoegfunctie om je sollicitatiebrief en cv samen te voegen in hetzelfde document. Zo voorkom je een rommelige computer en kan je het sollicitatieproces stroomlijnen. Het delen van een link is een handige en moderne manier om jouw cv te versturen via e-mail, sociale media of zelfs via een sms. Bovendien kan je onze premium designthema's gratis online gebruiken, zonder te upgraden naar een premium account.

Hoe deel je een cv

Elke versie van jouw cv heeft zijn eigen unieke URL die gedeeld kan worden. Als je meerdere versies van jouw cv hebt aangemaakt, heb je ook verschillende URL's die je kunt delen.

Van daaruit zie je een pagina waarop je:

• De URL kunt kopiëren en plakken om te verzenden via e-mail, bericht of sms, of
  • Klik op de knop om te delen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Hoe werkt het?

Delen op sociale media

Als je jouw cv deelt op sociale media, voegen we een bepaalde indeling van jouw bericht toe om je op weg te helpen, maar je kunt altijd het gehele bericht bewerken voordat je het deelt.

Statistiek functie

Onze unieke Statistiek functie waarbij je kan zien hoe vaak je cv bekeken is, zowel op de korte als lange termijn. Ontdek hoe lang iemand naar jouw cv heeft gekeken, en vanaf welke locatie. Hierdoor ben je in staat om wereldwijde carrièrekansen te identificeren per stad of per land, waardoor je geen enkele betrokken recruiter hoeft te missen! Blijf op de voet van de veranderingen in je weergaven om de interesse van kijkers te peilen, en zo nodig aanpassingen door te voeren.

Bewerken

Alle updates of bewerkingen die je gebruikt voor jouw cv zijn direct zichtbaar in het cv dat op de openbare webpagina wordt weergegeven.

Verwijderen en/of het maken van een privé cv

Als je eenmaal een URL hebt gedeeld, is jouw cv niet meer privé. Technisch gezien kan iemand die URL in de toekomst kopiëren en delen.

Als je een URL hebt gedeeld, maar er zeker van wilt zijn dat het cv niet langer toegankelijk is via die URL, kan je dat het beste doen door jouw cv te kopiëren en vervolgens te verwijderen. Op die manier wordt jouw cv gekoppeld aan een URL die nog niet is gedeeld.

Zodra een cv is verwijderd, wordt de oude URL omgeleid naar een 404 pagina.

Vergeet je sollicitatiebrief niet!Nadat je snel en eenvoudig jouw droom cv hebt gemaakt, kan je in slechts enkele minuten ook de perfecte sollicitatiebrief opstellen. Kies een van onze professioneel ontworpen templates voor sollicitatiebrieven en upgrade je sollicitatie tot een hoger niveau in een mum van tijd. We bieden 18 innovatieve en moderne templates voor sollicitatiebrieven aan, die specifiek ontworpen zijn om te matchen en aan te sluiten op jouw cv. Je kan zelfs je cv en sollicitatiebrief samenvoegen in één PDF: georganiseerder en makkelijker kan niet! Die winnende combinatie van een cv en bijpassende sollicitatiebrief creëren is nog nooit zo makkelijk geweest. Neem een kijkje bij het uitklapmenu onder “Sollicitatiebrief” op de hoofdpagina van CVster.nl en volg de makkelijke stappen om vandaag nog je sollicitatiebrief af te ronden.