Hoe kan ik een voorbeeld zien van mijn cv of sollicitatiebrief?

Als je begint met het toevoegen van inhoud aan jouw cv, kan je op ieder gewenst moment jouw cv in het gekozen sjabloon bekijken in het voorbeeldvenster aan de rechterkant van het scherm. Jouw aanpassingen worden live weergegeven in dit voorbeeldvenster.

Liever een voorbeeld op groot formaat? Klik op een willekeurig punt in het voorbeeldvenster om een grotere versie van je cv of sollicitatiebrief te zien. Zie onderstaande er screenshots.

Mocht je willen weten hoe consumenten onze dienst beoordelen bekijk dan de beoordelingen op Trustpilot