Wat kan ik doen met een premium abonnement?

Een premium account geeft je volledige toegang tot alle premium functies van onze site, inclusief volledige toegang tot ons groeiende aanbod van succesvolle cv-templates en templates voor sollicitatiebrieven en de mogelijkheid om bestanden te downloaden als PDF en DOCX. Naast onze prijswinnende cv-templates, bieden we nu ook 18 innovatieve en moderne templates voor sollicitatiebrieven aan.

Wat kun je met een Premium Abonnement?

• Ongelimiteerd aantal cv's en sollicitatiebrieven maken
  • Toegang tot alle cv-voorbeelden en kleuren
  • Ongelimiteerd aantal PDF downloads

Vergeet niet gebruik te maken van onze nieuwe Statistiek functie waarbij je kan zien hoe vaak je cv bekeken is, zowel op de korte als lange termijn. Ontdek hoe lang iemand naar jouw cv heeft gekeken, en vanaf welke locatie. Hierdoor ben je in staat om wereldwijde carrièrekansen te identificeren per stad of per land, waardoor je geen enkele betrokken recruiter hoeft te missen! Blijf op de voet van de veranderingen in je weergaven om de interesse van kijkers te peilen, en zo nodig aanpassingen door te voeren.

We hebben verschillende abonnementsvormen. Je kunt altijd starten met een 7-daags proefabonnement om daarna een langere duur te kiezen. Zie onderstaand screenshot voor meer informatie over prijzen.

Hoe zeg ik mijn premium abonnement op?

Je kunt jouw premium abonnement op elk moment opzeggen door in de rechterbovenhoek van de app te klikken op Accountinstellingen. Klik hier voor meer informatie over het downgraden of annuleren van jouw account vanuit de app.

Als je teruggaat naar een gratis account kan je altijd weer inloggen op CVster.nl om gratis toegang te krijgen tot jouw cv en het te bewerken. Natuurlijk kan je ook op elk moment weer upgraden naar een premium account.