Hoe kan ik CVster.nl gratis gebruiken?

CVster.nl heeft een aantal verschillende tools die je 100% gratis kunt gebruiken. Je hoeft hiervoor dus geen creditcardgegevens in te voeren.

Met een gratis account kan je:

• Onze cv-tool gebruiken om helemaal vanaf het begin een geweldig cv op te stellen.
  • Schrijf in een mum van tijd een sollicitatiebrief met onze professionele tools, vooraf gegenereerde zinnen en tips, en download het bestand gratis in TXT-format.
  • Een tekstbestand (.txt) downloaden van jouw cv om zelf te kopiëren/plakken en ontwerpen.
  • Online links naar jouw cv delen.
  • Onze bibliotheek met voorbeeld cv’s doorzoeken en gebruiken. Onze uitgebreide verzameling van ECHTE cv's is een prima startpunt om inspiratie op te doen.
  • Op één plek het internet doorlopen op zoek naar vacatures.
  • Inloggen om jouw cv of sollicitatiebrief op elk moment te bewerken/openen.

Voor € 2,95 kan je upgraden naar een proefversie van een premium account om meerdere versies van jouw cv maken, of om een PDF-bestand van jouw cv/sollicitatiebrief te downloaden.

Tijdens de proefperiode heb je 7 dagen lang toegang tot premium functies. Na deze 7 dagen wordt de proefperiode automatisch verlengd tot een maandelijks abonnement. Je kunt het account op elk moment annuleren via het menu Account in de rechterbovenhoek van de app.

Hoe kun je links naar jouw cv gratis delen

Gebruik CVster.nl gratis EN profiteer van onze premium designthema's door online links naar jouw cv te delen. Een online link is een snelle en eenvoudige manier om jouw cv via een e-mail, bericht of zelfs sms te delen met potentiële werkgevers of met mensen in jouw netwerk. Klik hier voor meer informatie over het delen van online links naar jouw cv.

Hoe je een tekstbestand (.txt) gratis kan downloaden

Als je een cv hebt aangemaakt op CVster.nl en het gratis wilt downloaden, kan je dat doen met een tekstbestand (.txt). Het woord zegt het al, een tekstbestand heeft geen ontwerpthema en bevat alleen tekst. Zodra je het tekstbestand hebt gedownload kan je het openen op de computer, alle tekst selecteren en vervolgens kopiëren en plakken in een tekstverwerker zoals Word of Google Docs. Daarna kan je zelf het formaat en de stijl aanpassen, maar altijd op basis van een goed cv. Je kunt ook gratis het txt-bestand van je sollicitatiebrief downloaden. Zo maak je snel een sollicitatiebrief van hoge kwaliteit met onze schrijfsuggesties en bewaar je de tekst op je eigen apparaat. Daarnaast vind je bij ons meer dan 27 templates voor sollicitatiebrieven die je kunt afstemmen op de stijl van je cv. De templates zijn professioneel ontworpen en getest. Je kunt ze downloaden in verschillende bestandsindelingen, waaronder pdf.

Om een tekstbestand van jouw cv of template te downloaden log je in op CVster.nl en navigeer je naar het dashboard. Klik op de link onder het hoofdmenu van je cv of sollicitatiebrief om het tekstbestand te downloaden. Zie onderstaand screenshot.

Je kunt altijd weer inloggen in CVster.nl om in de toekomst toegang te krijgen tot jouw cv en het te bewerken. Je hoeft dan geen tijd te verspillen aan het doorzoeken van computerbestanden, of na verloop van tijd weer helemaal opnieuw een cv op te bouwen. Zelfs na een downgrade vanuit een premium plan account, kun je altijd gratis gebruik maken van CVster.nl om jouw cv bij te werken.

Naast de gratis functies die hier worden beschreven, kan je ook gebruik maken van onze gratis bronnen. Gebruik ze om een geweldig cv op te stellen en snel aan een baan te komen:

• Cv voorbeelden – een bibliotheek van 250+ echte cv’s, ingedeeld per beroepssector.
  • Sollicitatiebrief voorbeelden – een bibliotheek met meer dan 50 gratis voorbeelden van sollicitatiebrieven om van te leren.
  • Blog – de nieuwste adviezen voor cv’s, carrièretips, gratis sjablonen en meer.
  • Guides – uitgebreide informatiebronnen over belangrijke onderwerpen zoals het schrijven van een cv en meer.

Laat het ons weten als je vragen hebt of feedback wilt geven over het gratis gebruik van CVster.nl.