Hoe log ik in op CVster.nl?

Als je een cv op gaat bouwen op CVster.nl, moet je daarna altijd inloggen om toegang te krijgen tot het cv en het te blijven bewerken.

Handleiding over inloggen en het oplossen van problemen

Stap 1: Ga naar https://cvster.nl/app/sign-in.

Stap 2: Voer jouw e-mailadres in of klik op inloggen met een sociale media profiel. Zie onderstaand screenshot.

Stap 3: Controleer jouw e-mailberichten voor de magische link en klik op de knop of link in die e-mail. Zie onderstaand screenshot.

BOOM – je bent begonnen!

📌 Pro tips voor het oplossen van problemen bij het inloggen

Als je je in het verleden al hebt aangemeld bij CVster.nl, maar nu niet in kunt loggen, zijn hier enkele tips om problemen op te lossen:

• Als jouw e-mailadres niet werkt en je jouw account hebt aangemaakt via Facebook of LinkedIn, zorg er dan voor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als je bij Facebook of LinkedIn gebruikt.
  • Als jouw e-mailadres wordt geaccepteerd maar je geen e-mail met de magische link ontvangt, check dan of de mail niet is beland in je Spam inbox. Je kan ook in je Postvak In proberen te zoeken op “CVster.nl”.
  • De magische link is slechts 48 uur geldig. Zodra de link verloopt moet je je opnieuw aanmelden met jouw e-mailadres om een nieuwe magische link te ontvangen.
  • Als je je probeert aan te melden bij CVster.nl terwijl je al een account hebt op Resume.io, zal je na het inloggen automatisch doorgeleid worden naar Resume.io. Om een account aan te maken bij CVster.nl moet je een ander e-mailadres gebruiken. Of je kan de taal wijzigen: lees hier meer over het wijzigen van de taal.

Als je deze tips hebt geprobeerd en je kunt nog steeds niet inloggen, maak je dan geen zorgen. Neem contact op met ons team en we zullen ons best doen om je te helpen bij het vinden van jouw account, of we maken een tijdelijk wachtwoord voor je aan.