Hoe kan ik de taal voor mijn cv of sollicitatiebrief wijzigen?

Je kan de taal van jouw cv of sollicitatiebrief op elk moment wijzigen. Wij ondersteunen momenteel Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Zweeds, Deens, Noors, Frans, Portugees, Tjechisch, Pools, Afrikaans, Hongaars, Fins, Italiaans en Russisch.

Je kunt de taal die wordt gebruikt voor jouw cv of sollicitatiebrief op twee manieren wijzigen.

Optie #1: Aanmelden bij een lokaal merk

Naast ons internationale merk Resume.io hebben we 10 lokale takken: Nederland, Spanje, Denemarken, Italië, Polen, Frankrijk, Finland, Tsjechië, Zweden, enNoorwegen. Je kunt onze lokale merken bezoeken door helemaal naar beneden te scrollen op CVster.nl en op de vlag emoji te klikken. Na aanmelding bij een lokaal merk, geeft de app jouw cv en ervaring in de lokale taal weer.*

Zie onderstaand screenshot.

Optie #2: Verander de taal voor jouw cv of sollicitatiebrief

Je kunt de taal voor jouw cv in twee snelle stappen wijzigen met behulp van de nieuwe versie van onze cv-editor.

Stap 1: Controleer of je de nieuwste versie van de cv-editor gebruikt. Het screenshot hieronder laat deze nieuwste versie zien. Als het er bij jou niet zo uit ziet, kan je op deze link klikken om je versie te updaten: link.

Stap 2: Klik op het cv of de sollicitatiebrief waar je de taal van wil veranderen. Verander de taal door te klikken op het vlaggetje bovenaan het menu en kies de juiste taal. Zie het screenshot hieronder.

Op dit moment ondersteunen wij:

• Engels
  • Spaans
  • Duits
  • Nederlands
  • Deens
  • Zweeds
  • Noors
  • Russisch
  • Portugees
  • Frans
  • Italiaans
  • Pools
  • Fins
  • Tsjechisch
  • Hongaars
  • Afrikaans

Laat het ons weten als er een taal is waarvan je graag wilt dat we die ondersteunen. Wie weet, misschien vragen we je wel om hulp voor een vertaling!🌎

* Ben je al aangemeld bij CVster.nl en heb je al een cv aangemaakt? Je zult merken dat je dan niet hetzelfde e-mailadres kan gebruiken bij één van onze lokale merken en na aanmelding weer naar CVster.nl wordt omgeleid. Helaas draaien de merken nu nog op totaal verschillende systemen. Wij verwijzen je weer door, omdat je anders het risico loopt dat het eerder door jou gemaakte cv niet meer gevonden kan worden. Meld je aan met een nieuw e-mailadres of neem contact op met ons supportteam als je extra hulp nodig hebt.