Hoe kan ik mijn cv kopiëren of meerdere versies van mijn cv maken?

Met een premium plan account kan je een onbeperkt aantal cv’s aanmaken. Met een gratis account kan je één cv en één sollicitatiebrief aanmaken en bewerken. 

Waarom dit belangrijk is

Het personaliseren van je cv en sollicitatiebrief voor de specifieke functie waarnaar je solliciteert, vergroot je kans om aangenomen te worden. Aandacht voor detail laat zien dat je de tijd hebt genomen om de functie echt te begrijpen. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om de inhoud van jouw cv en sollicitatiebrief nauwkeurig af te stemmen op de functieomschrijving. Lees meer tips op onze blog.

Het kopiëren, bewerken en beheren van versies van jouw cv in CVster.nl is de snelste en meest eenvoudige manier om dit te doen! 

Hoe kopieer je een cv

Log in op CVster.nl en navigeer naar jouw cv dashboard voor een lijst van jouw cv's. Klik op de knop Kopiëren. Zie onderstaand screenshot:

Jouw cv’s en sollicitatiebrieven een andere naam geven

Geef de verschillende versies van jouw cv en je sollicitatiebrieven altijd een andere naam. Gebruik een naam die je helpt om gestructureerd te zoeken. De meeste gebruikers geven hun cv een naam waarin de functie waarnaar ze solliciteren is verwerkt. Het is het beste om je cv en sollicitatiebrief specifiek op elke vacature aan te passen. Klik op het Dashboard een cv of sollicitatiebrief aan om dat bestand te bewerken of een andere naam te geven. Zie de onderstaande screenshots. 

Als je jouw cv hebt gekopieerd en een andere naam hebt gegeven, kan je beginnen met het bewerken van deze nieuwe versie en blijft de oorspronkelijke cv hetzelfde.

Bekijk ook eens het volgende Blogbericht artikel en lees waarom het belangrijk is om een cv voor elke sollicitatie aan te passen.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op