Aan de slag met CVster.nl

Welkom bij CVster.nl. Deze handleiding helpt je het beste uit jouw ervaring te halen. Hopelijk brengt het je een stap dichter bij jouw volgende baan.

Hieronder vind je een mix van nuttige FAQ-artikelen over het gebruik van de app en de populairste berichten op ons Blog, waar we de nieuwste cv-tips, loopbaanadviezen en meer publiceren. 

Cv’s

In plaats van jouw cv helemaal vanaf het begin op te stellen, leidt onze cv-bouwer je door snelle stappen voor het maken van een goed cv. Hier zijn een paar bronnen om je op weg te helpen:

Sollicitatiebrieven

Als je een sollicitatiebrief gebruikt als onderdeel van jouw sollicitatiedocumenten, kan je CVster.nl ook gebruiken om deze sollicitatiebrief op te stellen en te downloaden. 

Vacatures zoeken

Afhankelijk van jouw locatie kan je op CVster.nl zoeken en solliciteren naar miljoenen vacatures. Wij combineren vacatures van Indeed en ZipRecruiter zodat je tijd kan besparen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. 

Het zoeken naar ideale banen kan ook een grote bron van inspiratie zijn voor jouw cv's en sollicitatiebrieven.

Rekeningen

Ga gratis aan de slag met CVster.nl. Gebruik de Magische Link die naar jouw e-mailadres wordt gestuurd om je aan te melden en jouw documenten te bewerken. Lees meer over de populairste functies van ons gratis account.

Als je gaat upgraden naar een proefversie of een betaald abonnement om PDF-bestanden te downloaden, kan dit abonnement te allen tijde worden opgezegd via het Accountmenu in de app. 

Contact opnemen

Er zijn een aantal manieren om op de hoogte te blijven van de nieuwste hulpmiddelen, meer te weten te komen over nieuwe functies en contact op te nemen met ons supportteam.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op