Hoe kan ik mijn account annuleren, downgraden of verwijderen?

Je kunt een CVster.nl abonnement op onze website opzeggen zonder zelfs maar in te loggen op de app. Ga hier naar onze Contactpagina en klik op de optie ‘Abonnement opzeggen’ in het menu.

Vanaf daar zie je een optie om te zoeken naar jouw account met behulp van een e-mailadres. Als jouw e-mailadres is gevonden, klik je op de knop Abonnement annuleren. Heb je dit gedaan, dan sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Je moet dan de annulering bevestigen door de stappen te volgen die in de e-mail worden beschreven. Als je de e-mail niet binnen enkele minuten ontvangt, controleer dan de spam-map of zoek in postvak in naar ‘CVster.nl’.

Wordt jouw e-mailadres niet gevonden, zoek dan naar een ander e-mailadres dat je mogelijk hebt gebruikt. Werkt dit nog steeds niet, of ontvang je geen bevestigingsmail, probeer dan de onderstaande stappen te volgen om jouw abonnement op de app te annuleren, of contact op te nemen met ons team zodat ze je kunnen helpen:

Hoe je jouw account kan annuleren of downgraden vanuit de app

Je kunt jouw account ook op elk moment direct vanuit de app downgraden. Zodra je bent ingelogd en je wilt downgraden, klik je op het uitklapmenu in de rechterbovenhoek. Klik daarna op Accountinstellingen. Zie onderstaand screenshot.

Als je op Annuleer abonnement hebt geklikt, moet je de annulering in de volgende stap bevestigen. Zie onderstaand screenshot.

Wat gebeurt er nadat ik mijn account heb gedowngraded?

Nadat je de annulering hebt bevestigd, heb je gedurende 30 dagen vanaf de laatste maandelijkse betaling, of 7 dagen vanaf de laatste proefbetaling, nog toegang tot het premium account. Wanneer het premium abonnement afloopt wordt jouw account gedowngraded naar gratis.

Je kunt altijd weer inloggen op CVster.nl, jouw cv bewerken of er toegang tot krijgen, gebruik maken van al onze gratis functies zoals het delen van een cv en het zoeken naar een baan, en op elk moment in de toekomst opnieuw upgraden.

Hoe verwijder ik mijn account voorgoed?

Als je jouw account voorgoed wilt verwijderen, scrol je helemaal naar beneden op de pagina Accountinstellingen en klik je op Account verwijderen. Zie onderstaand screenshot.

Het verwijderen van een CVster.nl-account is definitief en onomkeerbaar. Als een account is verwijderd, kan ons supportteam jouw cv of sollicitatiebrief niet meer terughalen.

Je kunt een CVster.nl abonnement op onze website opzeggen zonder zelfs maar in te loggen op de app. Ga hier naar onze Contactpagina en klik op de optie ‘Abonnement opzeggen’ in het menu.

Vanaf daar zie je een optie om te zoeken naar jouw account met behulp van een e-mailadres. Als jouw e-mailadres is gevonden, klik je op de knop Abonnement annuleren. Heb je dit gedaan, dan sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Je moet dan de annulering bevestigen door de stappen te volgen die in de e-mail worden beschreven. Als je de e-mail niet binnen enkele minuten ontvangt, controleer dan de spam-map of zoek in postvak in naar ‘CVster.nl’.

Wordt jouw e-mailadres niet gevonden, zoek dan naar een ander e-mailadres dat je mogelijk hebt gebruikt. Werkt dit nog steeds niet, of ontvang je geen bevestigingsmail, probeer dan de onderstaande stappen te volgen om jouw abonnement op de app te annuleren, of contact op te nemen met ons team zodat ze je kunnen helpen.